Algemeen

Hoe kan ik me Aanmelden / Inschrijven?

Indien u zich wenst in te schrijven, verzoeken wij u het aanmeldingsformulier volledig ingevuld en ondertekend aan ons te retourneren. Na ontvangst van uw formulier nodigen wij u uit voor een persoonlijk, oriënterend gesprek, waarbij de inschrijving definitief gemaakt kan worden door ondertekening van het definitieve inschrijfformulier. Hierbij zal u het schoolreglement worden overhandigd. Voor minderjarigen is het noodzakelijk dat ook een van de ouders of verzorgers ondertekent.

Kan ik in termijnen betalen?

Betaling in termijnen is mogelijk met een aanbetaling van € 2.500,- excl. BTW. en het restant in 12 maandelijkse termijnen.

Wat is een starterspakket?

Om deel te kunnen nemen aan de vakopleidingen dient u in het bezit te zijn van het Starterspakket. Voor een overzicht van het starterspakket klikt u hier.

Hoe zit het met de vakantiedagen?

De schoolvakanties zijn in de regel dezelfde als die van de middelbare scholen in onze regio (midden) en worden op de eerste lesdag bekend gemaakt.

Moet ik verplicht met modellen werken?

Wanneer de cursisten de verschillende praktijkonderdelen voldoende beheersen, mogen zij met modellen werken. Modellen (cliënten) kunnen zich, bij interesse hiervoor, bij de school opgeven. Een eigen model meenemen is ook mogelijk.

Wordt Yevgenia Academy officieel erkend?

Yevgenia Academy is gecertificeerd door de GGD en de opleidingen worden erkend door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) waar wij geregistreerd zijn. Door de kwaliteit van de lessen, specialistdocenten en materialen bent u verzekerd van een professionele, goede opleiding. Na het afronden van een vakopleiding of training heeft u een certificaat met waarde in handen.

In welke taal kan ik de masterclasses volgen?

De masterclasses worden in de talen: Nederlands, Russisch, Duits, Engels en Turks aangeboden. Zit uw taal er niet tussen? Geen probleem, de masterclassess worden ook, op speciaal verzoek, in de taal van uw keuze gegeven.

Inschrijven

App ons