Geschiedenis

Een internationaal succes voor permanente make-up

In 2016 ging mijn droom in vervulling met het verwezenlijken van de eerste editie van het Worldwide Eyebrow Festival. Nergens anders in de wereld is er een permanente make-up evenement dat zo vermakelijk en informatief tegelijk was. Ik wist dat iedereen toe was aan het combineren van het nuttige met het aangename.

 

Tijdens een dinnershow die ik bijwoonde in ‘Villathalia’ vielen alle puzzelstukjes in elkaar, hier zal het festival plaatsvinden! Het festival staat in het teken van kwaliteit, onafhankelijkheid en saamhorigheid. De kwaliteit wordt gewaarborgd door de standaarden die worden gesteld aan alle deelnemers van het festival, de saamhorigheid komt terug in het feit dat er hier plek is voor iedereen, ongeacht merk, land of wat dan ook en de onafhankelijkheid heb ik gewaarborgd door een onafhankelijke jury in het leven te roepen. Het spektakel is door het publiek goed ontvangen, direct na de eerste editie ontving ik al van meerdere kanten de vraag wanneer de volgende editie plaats gaat vinden.

 

Ik voel me vervuld. Ik wist dat mijn missie was geslaagd toen ik na afloop van het festival, bezoekers zag huilen omdat het normale leven weer op ze lag te wachten. Er was een traan, een lach, veel kennis en vooral een heel groot feest!

 

Yevgenia Aytas, artdirector & organisator

Naar de website

Pin It on Pinterest

Shares
App ons