Ontwikkel uw vaardigheden in uw eigen tempo

De Yevgenia Academy biedt een vierdaagse Biotek introductieopleiding aan welke vervolg kan worden door een vakopleiding tot één van de specialisaties, waarbij u zich na het doorlopen van de cursus bijvoorbeeld ‘Wenkbrauw Artiest’ mag noemen. Ook is het mogelijk om een basisopleiding te volgen waarna u, bij het afronden van deze opleiding ‘All-round permanente make-up specialist bent. Na de specialisaties kunt u zich verdiepen in bepaalde expertises waardoor u op dat gebied expert wordt. Als kroon op uw werk is het mogelijk om een Yegenia Teaching Degree te behalen.

Praktijkdagen

Een extra praktijkdag biedt u de mogelijkheid om uw vaardigheden te perfectioneren. Tijdens deze dag neemt u zelf een model mee waarop u de techniek onder begeleiding van de docent uitvoert. De kosten van deze praktijkdag bedraagt €180,-. voor één dagdeel en €300,- voor een hele dag. Vaak wordt gekozen om dit bedrag te verleggen naar het model als deelnamekosten, u bent hier vrij in.

Privémastertraining

De privémastertraining is een intensieve één op één sessie die plaatsvindt op aanvraag en gaat over het onderwerp van uw keuze.

Masteropleidingen en Teaching Degree

Na het afronden van de specialisatieopleidingen en wanneer u hiervoor een diploma heeft behaald is het mogelijk om door te stromen naar de masteropleidingen. Deze opleidingen bieden nog meer diepgang op de onderwerpen die u hebt geleerd tijdens de specialisatieopleidingen. Indien alle masteropleidingen zijn doorlopen en hebben geresulteerd in een diploma, dan kunt u doorstromen naar: ‘Teaching degree’.

Internationale Masterclasses

De Yevgenia Academy heeft een breed aanbod van masterclasses. Regelmatig worden er masterclasses door specialisten van over de hele wereld georganiseerd. Door hieraan deel te nemen bent u verzekerd van internationale kennis en bent u in staat om zich te scholen en specialiseren naar uw eigen specifieke wensen. Tevens zijn dit unieke toevoegingen aan uw CV.

biotek-logo-right

Yevgenia is de exclusieve distributeur van Biotek in Nederland. Biotek staat voor hoogwaardige kwaliteit van apparatuur, naalden en kleuren binnen de PMU die enkel wordt geleverd aan gecertificeerde professionals.

Pin It on Pinterest

Shares
App ons