Biotek overstap cursus

De Biotek overstap cursus is speciaal ontwikkeld voor de specialisten die al werkzaam zijn in dit vakgebied, maar graag willen overstappen naar Biotek.  Deze opleiding is uniek en praktijk gericht. De tweede dag zal er gewerkt worden op modellen, dit zodat u de producten ook in de praktijk leert gebruiken.

U leert tijdens deze vakopleiding onder andere:

  • Kleurenleer.
  • Pigmentelogie
  • Apparatuur
  • Naaldkennis
  • Praktijkdag

Aan het eind van de opleiding ontvangt u een certificaat van deelname.

Duur van de opleiding
2 dagen verspreid over 1 maand

Kosten Bijkomende kosten
Cursusgeld € 1250,-* Apparatuur en starterspakket
Lesmateriaal € 75,-*

Bij de inschrijving dient een bedrag van €425 worden voldaan, dit bedrag wordt in mindering gebracht op het cursusgeld. Na de aanbetaling bieden wij de mogelijkheid om de resterend bedrag in 2-maandelijkse termijn van €450 te voldoen.

Meer informatie en aanmelden
Als u nog vragen heeft of meer informatie wilt. Aarzel dan niet contact op te nemen met een medewerker van Yevgenia Academy om nadere uitleg te vragen. Contact opnemen.

Masterclasses

Na het behalen van uw diploma kunt u ervoor kiezen om masterclasses te volgen ter verbreding van uw kennis en technieken.

Extra praktijk

Tijdens extra praktijk kunt u samen met andere cursisten onder begeleiding uw vaardigheden perfectioneren. U betaald €200 voor een dagdeel en €300 voor twee dagdelen.

Apparatuur

Om deel te kunnen nemen aan deze vakopleiding dient u in het bezit te zijn van een permanente make-up machine. Deze kunt u uiteraard bestellen bij ons.

Inschrijven

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Shares
App ons