Derma medical

Micropigementatie is uitermate geschikt voor medische toepassing. Door ziekte, aanleg of een ongeval kan het wenselijk zijn om een reconstructie of camouflage aan te brengen in de vorm van permanente  make-up. De Yevgenia Academy biedt vier Derma Medical opleidingen aan.

Esthetische Dermopigmentatie bij Areola en Tepelhof

Deze techniek wordt toegepast wanneer er sprake is van asymmetrie tussen twee tepels of verschil in vorm en kleur, maar ook voor esthetische doeleinden.

De borst die door welke oorzaak dan ook een ander uiterlijk heeft gekregen, kan door deze techniek zeer natuurgetrouw worden hersteld. Tevens kan de kleur van een tepelhof worden geïntensiveerd en er kan zelfs een driedimensionale tepel en tepelhof worden nagebootst. Dit en meer komt aan bod in de Cursus: “Esthetische Dermopigmentatie bij Areola en de Tepelhof.”

Inhoud van de cursus

  • Dag één: Presentatie uitwerken, het onder begeleiding uitwerken van de technieken op latex.
  • Dag twee: Praktijk dag, werken met modellen
Duur van de masterclass: 2 dagen
Tijden 10:00 tot 16:00 uur
Maximaal aantal deelnemers 4
Kosten van de opleiding: € 795,- excl. BTW per deelnemer
Lunch: Ja

Tricopigmentatie

Tricopigmentatie lokwel bekend als Micro Haar Pigmentatie, ook wel bekend als Hoofdhuid Micro Pigmentatie, Micro Hair Pigmentation (MHP) of Scalp Micro Pigmentation (SMP) is het repliceren van haarfollikels op de hoofdhuid met het gebruik van pigmenten en met behulp van speciaal ontworpen technieken. De speciale technieken, apparatuur en de juiste pigmenten zorgen samen voor een natuurgetrouw resultaat. Op dit moment is dit wereldwijd de beste techniek om het haar voller te doen lijken, littekens na bijvoorbeeld een haartransplantatie onzichtbaar te maken, kaalheid te camoufleren en de illusie te creëren van echt haar.

Inhoud van de opleiding:

Om een natuur getrouw resultaat te kunnen bereiken is veel kennis vereist. Tijdens deze cursus leert u onder andere over huidtypes, de speciale technieken en pigmentologie (kleurenleer). Er worden 3 verschillende technieken aangeleerd. Pixel techniek, haar follikel techniek en schaduw techniek

 

Duur van de masterclass: 2 dag
Tijden 10:00 tot 17:00 uur
Maximaal aantal deelnemers 4
Kosten van de opleiding: € 950 BTW vrij
Apparatuur U dient in het bezit te zijn van een permanente make-up apparaat.

Litteken camouflage

Tijdens deze opleiding leert u alles over het camoufleren van verschillende soorten huidoppervlak. Dit kan wenselijk zijn wanneer er bijvoorbeeld sprake is van: littekens (van een ongeluk, operatie of brandwond) of pigmentstoornissen van de huid zoals vitiligo. Tijdens deze opleiding wordt extra aandacht besteed aan pigmenten en verschillende huidstructuren.

Donkere kringen

Niets zegt zo duidelijk iets over uw vermoeidheid dan de aanwezigheid van blauwachtige kringen onder uw ogen. Tijdens deze opleiding leert u om donkere kringen onder de ogen te camoufleren. met behulp van micropigmentatie.
  • Bij aanschaf van Biotek pigmenten wordt u gratis een masterclass Pigmentologie (kleurenleer) aangeboden!
  • Bij de masterclasses wordt gebruik gemaakt van modellen of latex om te oefenen in de praktijk.
  • Bij aanschaf van een YAG-laser wordt u gratis een training aangeboden.

Aanmelden

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Shares
App ons