Bijwerken, correctie en verwijderen

Bijwerken, correctie en verwijderen

Het is een heel normaal en natuurlijk proces, dat het pigment dat onder de huid is aangebracht, en de neiging heeft om na verloop van tijd lichter te worden (meestal na een jaar of langer). In dit geval wordt de correctie- of nabehandeling uitgevoerd om de kleur op te frissen en de helderheid van het vervaagde pigment op te halen.

 

Hoe snel vervaagt het pigment?

Bij de wenkbrauwen tussen 1 en 2 jaar, maar als er al meerdere keren zijn geweest, dan zal dit ongeveer 3 tot 4 jaar blijven. (Dit verschilt per persoon). Bij de ogen geldt dat hoe donkerder het lijntje is, hoe langer het blijft zitten. Bij de lippen geldt dat hoe voller de lip is ingekleurd, hoe langer het blijft zitten. Bij medische toepassing: met specialist te bespreken

 

Correctie van slecht geplaatste permanente make-up of microblading

Spijtig genoeg komt het voor, dat bij mensen de permanente make-up of microblading slecht geplaatst is. Ze vragen zich dan af of dit nog gecorrigeerd of verwijderd kan worden. In meeste gevallen kunnen wij slecht geplaatst werk corrigeren of verwijderen. Afhankelijk van de pigmentintensiviteit kan het zijn dat we eerst het oude pigment volledig moeten verwijderen. Dit verschilt echter per persoon.

 

Neem contact met ons op, dan helpen wij u graag!

Een verkeerde kleur

Een verkeerde kleur wordt zoveel mogelijk gecorrigeerd met kleur maar grijze wenkbrauwen kunnen wij het beste met een speciale laserbehandeling de grijsheid weghalen. Uw wenkbrauw blijft aanwezig, maar de grijze tint wordt minder. Het is de meest onschadelijke correctie behandeling, waarbij u geen problemen kunt verwachten.

Te veel pigment in de huid

Wanneer er te veel pigment in de huid aanwezig is, is het de beste oplossing om de huid eerst op te schonen van overtollig pigment. Dit kan gebeuren door middel van een remover of een laser. Na deze behandeling is het niet mogelijk om gelijk nieuwe permanente make-up te zetten, hier is een pauze van 6 tot 8 weken voor nodig.

Verkeerde vorm

Bij een verkeerde vorm bent u meestal genoodzaakt om een nieuwe behandeling te ondergaan. Samen met u kijken we naar de beste passende vorm bij uw gezicht, waarna de nieuwe permanente make-up aangebracht kan worden. (Dit kan alleen gebeuren als uw oude vorm goed in de nieuwe vorm past, anders moet de oude vorm verwijderd worden)

Camouflage bij kleine fouten

Hierbij wordt een soort “pigment over pigment” toegepast. Deze techniek gaat niet om het verwijderen van het oude pigment, maar om slechts het opbrengen van de huidskleur pigmenten er overheen. Met deze techniek kunnen alleen kleine oppervlakken bijgewerkt worden die meestal licht van kleur zijn.

Kleine oppervlakten verwijderen

Kleine oppervlakten kunnen wel met een speciaal IQ-pigment remover product verwijderd worden

Grote oppervlakten verwijderen

Dit kan alleen met de YAG-laser of de speciale IQ-pigment remover. Meer informatie kunt u vinden op pigment verwijderen.

Grote oppervlakten verwijderen

Dit kan alleen met de YAG-laser of de speciale IQ-pigment remover. Meer informatie kunt u vinden op pigment verwijderen.

PMU Verwijderen

Tegenwoordig gebeurt het steeds vaker dat permanente make up niet naar wens wordt uitgevoerd, of oude permanente make up werd uitgevoerd met oude technieken. Dit moet eerst verwijderd worden, zodat er nieuwe permanente make up geplaatst kan worden.

Veroorloof het uzelf om er altijd mooi uit te zien en benadruk uw natuurlijke schoonheid met permanente make-up.

Yevgenia Aytas

Bel me terug verzoek

1 + 11 =

Pin It on Pinterest

Shares
App ons