Eyeliner

Eyeliner

Moderne permanente make-up biedt vele verschillende mogelijkheden voor het verfraaien van de ogen. Dit kan niet alleen een duidelijke glamour eyeliner zijn, maar ook een zachte potloodlijn met schaduw nuances en verschillende tinten.

 

Tegenwoordig wordt in permanente make-up veel verschillende varianten van kleurpigmenten gebruikt, van licht olijf tot lavendel, waaronder blauw, aubergine, zeegroen, lila, mosgroen en verschillende varianten van bruin en grijs. Kleurpigmenten kunnen afzonderlijk of als een uitlopende schaduw boven de zwarte lijn of boven de wimperintensivering aangebracht worden.

De mogelijkheden

Het belangrijkste is ook bij de ogen dat het niet te aanwezig moet zijn; er moeten geen harde lijnen ontstaan, maar slechts een zachte benadrukking van de schoonheid van het oog zelf. Met behulp van permanente make-up kunnen wij voor de correctie van de ogen veel bereiken, zoals een liftend effect creëren of een droevige blik optisch gezien veranderen naar een meer amandelvormig oog. Maar wij kunnen ook veel correctie toepassen bij bijvoorbeeld ronde of uitpuilende ogen, diepliggende en ver uit elkaar staande ogen of juist dicht bij elkaar staande ogen.

Bij brildragende mensen kan ook rekening gehouden worden met welke glazen ze dragen, zodat de ogen niet nog kleiner of groter lijken. De mogelijkheden worden met de klant voor de behandeling besproken en worden eerst voorgetekend.

 

Bij de eerste behandeling moet erg veel tijd besteed worden aan het zoeken naar de meest passende vorm voor uw gezicht en daarom is het heel belangrijk dat alles goed wordt voorgetekend.

 

Bij de tweede behandeling wordt meestal gekeken naar de intensiteit van de kleur, de breedte van de lijn en wordt er zo nodig gecorrigeerd en na behandeld.

Lijntje tussen de wimpers

Deze techniek past bij iedereen en geeft het effect van volle wimpers en zal gelijk uw ogen laten spreken. Met behulp van een naaldje wordt het pigment tussen de wimpers in de huid aangebracht. De keuze van de kleur bij deze behandeling is tussen alle tinten van zwart en donkerbruin. Hiermee kan niet alleen harde lijnen worden gezet, maar ook een heel subtiel effect worden verkregen.

Lijntje tussen de wimpers met verlenging van de ogen

Deze techniek is in principe identiek aan de boven beschreven techniek, alleen bij deze techniek wordt bij het einde van het oog een kleine verlenging gemaakt wat een erg mooi effect bij de ogen geeft. Het eindresultaat zal een amandelvormige oogopslag zijn.

Brede strakke eyeliner/ Haute Couture ‘Iconic Wing’

Bij deze techniek wordt een brede strakke eyeliner gecreëerd, de breedte hiervan wordt besproken met de klant, om te zorgen dat het resultaat het beste bij het oog past. Tussen de wimpers wordt ook altijd een lijntje aangezet, en hierdoor krijgt u mooie, sprekende ogen.

Geschaduwde eyeliner + onder/ Haute Couture ´Iconic Graphic´

Deze techniek is zeer variabel, van effecten tot heel zacht geschaduwd potlood, tot decoratieve oogmakeup. (Mits deze professioneel uitgevoerd is). De best passende kleur en vorm wordt samen besproken met de specialist zodat het resultaat het beste bij u past. (Alleen gevorderde specialisten beheren deze techniek). Bij deze techniek behoort ook dubbele kleur eyeliner.

Geschaduwde eyeliner/ Haute Couture ‘Iconic Smokey’

Deze techniek is een zacht geschaduwd of strak lijntje, en vanuit daar wordt er een lichte schaduw bovenop geplaatst. Of de overloop van de kleur kan van donker naar licht aangebracht worden. De best passende kleur en vorm wordt samen besproken met de specialist zodat het resultaat het beste bij u past. vorm wordt samen besproken met de specialist zodat het resultaat het beste bij u past. (Alleen gevorderde specialisten beheren deze techniek)

Veroorloof het uzelf om er altijd mooi uit te zien en benadruk uw natuurlijke schoonheid met permanente make-up.

Yevgenia Aytas

Bel me terug verzoek

2 + 12 =

Pin It on Pinterest

Shares
App ons