Lippen

“Bij de perfecte lippen zijn de boven- en onderlip ongeveer gelijk in verhouding en het cupidoboogje heeft strakke contouren”

Met permanente make-up zijn vage contouren en bleke lippen goed te corrigeren. Door de lippen met een natuurlijke kleur in te kleuren kunnen we de jeugdige uitstraling terugkrijgen. Wij hebben diverse pigmenten, speciaal ontwikkelt voor de lippen. U kunt kiezen voor pigmenten op transparante basis, ideaal voor natuurlijk uitziende permanente make-up of dekkende pigmenten, waardoor het lijkt alsof de lippen met lippenstift zijn ingekleurd.

Niet iedereen heeft volledig symmetrische lippen, een lichte asymmetrie is niet erg en weerspiegelt de persoonlijkheid. Maar wanneer de lippen niet recht op het gezicht liggen en soms zelfs op een diagonale lijn liggen, of wanneer een deel van de mond veel hoger is dan de rest van de mond, dan is dit geen aantrekkelijke asymmetrie meer. Met permanente make-up kunnen we de balans in de symmetrie ook terugwinnen.

.

Wat onze clinique uniek maakt zijn de kenmerkende Haute Couture permanente make-up technieken. Yevgenia Aytas heeft 4 verschillende lijnen ontwikkel, ieder met 3 verschillende technieken. Haitstroke System, Shading System, Lips System en Eyeliner System. Met deze prachtige technieken bent u verzekerd van prachtige permanente make-up. Hieronder leest u meer over de liptechnieken.

De verschillende technieken

VoorNa
Natuurlijke lippen

Deze techniek biedt de mogelijkheid om een hele nieuwe natuurlijke look te creëren. Desgewenst kan de liplijn “onzichtbaar” vergroot of gecorrigeerd worden tot een mooie, natuurlijke mond.

Met deze techniek krijgen de lippen heel subtiel meer power en kleur zonder dat het direct geassocieerd wordt met permanente make-up. Het kan in natuurlijke tinten maar ook met meer kleur uitgevoerd worden.

VoorNa
Lipliner met schaduw

In plaats van een lipliner aan te brengen, kan men ook voor een schaduw lipliner kiezen. Hierbij loopt de lipliner uit in een mooie schaduw naar de binnen kant van uw lippen.

De schaduw lipliner ziet er zeer natuurlijk uit en laten de lippen voller lijken.

VoorNa
Lippen volledig ingekleurd

Deze techniek is de oplossing voor veel problemen, er kunnen veel effecten worden toegepast zoals de lippen groter laten lijken, of bepaalde aanwezige asymmetrie verhelpen.

Deze techniek kan in veel verschillende kleuren uitgevoerd worden, en men kan altijd eigen lipstick aanbrengen. Deze techniek is het meest toepasselijk hij lippen met wat rimpels, of lippen die hun vorm zijn verloren. De lippen worden volledig van pigment voorzien.

Onze werkwijze

j

1. Voortekenen

Voor de eerste behandeling wordt ruim de tijd genomen, om de juiste kleur en vorm te vinden middels voortekenen met een make-up potlood.

g

2. Techniek bepalen

Het resultaat hangt af van de gebruikte techniek. Bij de techniek keuze, wordt gekeken naar de vorm van de natuurlijke lippen en wat bij het gezicht past. De techniek en kleur keuze wordt in samenspraak met u gemaakt.

3. Micropigmentatie

Na het aanbrengen van een verdovende zalfje (Emla) begint de procedure. Gelijk na de behandeling ziet de aangebrachte permanente make-up er donker uit. De volledige genezing en het herstel van de huid, duurt c.a. drie tot vier weken.

j

4. nabehandeling

Indien nodig wordt er een tweede behandeling ingepland. Hierbij wordt voornamelijk aan de kleur en intensiteit gewerkt. Indien gewenst kan de vorm nog wat aangepast worden. In bijna alle gevallen is twee behandelingen genoeg.

Bel me terug verzoek

2 + 2 =

Pin It on Pinterest

Shares
App ons