Lippen

Lippen

Bij de perfecte lippen zijn de boven- en onderlip ongeveer gelijk in verhouding en het cupidoboogje heeft strakke contouren. Met permanente make-up zijn vage contouren en bleke lippen goed te corrigeren. Door de lippen met een natuurlijke kleur in te kleuren kunnen we de jeugdige uitstraling terugkrijgen. Wij hebben diverse pigmenten, speciaal ontwikkelt voor de lippen. U kunt kiezen voor pigmenten op transparante basis, ideaal voor natuurlijk uitziende permanente make-up of dekkende pigmenten, waardoor het lijkt alsof de lippen met lippenstift zijn ingekleurd.

 

Niet iedereen heeft volledig symmetrische lippen, een lichte asymmetrie is niet erg en weerspiegelt de persoonlijkheid. Maar wanneer de lippen niet recht op het gezicht liggen en soms zelfs op een diagonale lijn liggen, of wanneer een deel van de mond veel hoger is dan de rest van de mond, dan is dit geen aantrekkelijke asymmetrie meer. Met permanente make-up kunnen we de balans in de symmetrie ook terugwinnen.

Lipliner

Bij veel cliënten is de boven- of onderlip te klein, is de contour van de cupidoboog nagenoeg verdwenen of is de mond scheef. Een gewone lipliner zou deze imperfecties alleen maar accentueren. U moet perfecte lippen van uw zelf hebben als u deze techniek wilt toepassen, het is over het algemeen een niet vaak gebruikte techniek.

Full Lips Absolute Aquarel/Natuurlijke lippen

 Deze techniek biedt de mogelijkheid om een hele nieuwe natuurlijke look te creëren. Desgewenst kan de liplijn “onzichtbaar” vergroot of gecorrigeerd worden tot een mooie, natuurlijke mond. Deze techniek is de oplossing om meer kleur in de lippen te verkrijgen zonder dat het zichtbaar is dat er permanente make up aanwezig is. Het kan in natuurlijke tinten maar ook met meer kleur uitgevoerd worden.

Full Lips Absolute Ombre/Lipliner met schaduw

In plaats van een lipliner aan te brengen, kan men ook voor een schaduw lipliner kiezen. Hierbij loopt de lipliner uit in een mooie schaduw naar de binnen kant van uw lippen. De schaduw lipliner ziet er zeer natuurlijk uit en laten de lippen voller lijken.

Full Lips – Absolute Color/Lippen volledig ingekleurd

Deze techniek is de oplossing voor veel problemen, er kunnen veel effecten worden toegepast zoals de lippen groter laten lijken, of bepaalde aanwezige asymmetrie verhelpen. Deze techniek kan in veel verschillende kleuren uitgevoerd worden, en men kan altijd eigen lipstick aanbrengen. Deze techniek is het meest toepasselijk hij lippen met wat rimpels, of lippen die hun vorm zijn verloren. De lippen worden volledig van pigment voorzien.

Veroorloof het uzelf om er altijd mooi uit te zien en benadruk uw natuurlijke schoonheid met permanente make-up.

Yevgenia Aytas

Bel me terug verzoek

8 + 6 =

App ons