Medische pigmentatie

Medische pigmentatie

Litteken Camouflage

Littekens van ongelukken, operaties, na gelaatslifting, brandwonden of zelfs pigmentstoornissen van de huid zoals vitiligo, hebben altijd een andere huidstructuur. In deze gevallen kan op de opvallende plaatsen litteken camouflage toegepast worden, door een pigmentatie behandeling uit te voeren in de juiste bijpassende huidskleur. Dit zijn moeilijke procedures die veel geduld vragen. Niet alle littekens zijn met behulp van een behandeling te corrigeren, maar cliënten die wel geholpen kunnen worden d.m.v. pigmentatie zijn vaak zeer verheugd en krijgen meer zelfvertrouwen.

Dermopigmentatie areola

Deze techniek wordt toegepast bij een correctie wanneer er sprake is van asymmetrie tussen twee tepels of verschil in vorm en kleur, maar ook voor esthetische doeleinden. Dankzij deze toepassingen krijgen tepels meer levendige kleuren en een duidelijke schets van de gewenste vorm. Deze behandeling is absoluut pijnloos en wordt met de toepassing van een verdoving uitgevoerd. Deze behandeling is ook goed toepasbaar na een operatie van borstreconstructies waardoor geheel areola en tepelhof opnieuw gerealiseerd kunnen worden. Volledige genezing vindt plaats binnen drie weken en het effect zal ongeveer tot drie à vijf jaar aanhouden. Dit is ook een gepaste behandeling voor kleurloze areola en tepels, zodat de areola en tepels een wat meer sensuele en jeugdige uitstraling krijgen.

Tepelhof Reconstructie

Met permanente make-up kan een nieuwe tepelhof worden gecreëerd. Het veranderde uiterlijk van de borsten kan zeer natuurgetrouw worden hersteld. De kleur van een tepelhof kan geïntensiveerd worden en er kan zelfs een driedimensionale tepel en tepelhof door middel van pigmenten aangebracht worden.

Donkere kringen onder de ogen

Niets zegt zo duidelijk iets over uw vermoeidheid dan de aanwezigheid van blauwachtige kringen onder uw ogen. Raadpleegt u eerst uw arts over wat de oorzaak van de blauwe kringen bij u kan zijn. Als het niets ernstigs is, dan kan de camouflagetechniek voor u een oplossing zijn. Bij de behandeling met de camouflagetechniek onder de ogen, wordt kleurpigment gebruikt die identiek is aan de kleur van uw huid. Verschillende bijpassende tonen worden gebruikt om uw donkere kringen te camoufleren met deze techniek, waardoor het ongemakkelijke en zichtbare gebrek wordt vergeten. Deze techniek kan niet toegepast worden bij donkere huid.

Scalp micro haar-pigmentatie

Behandeling en verhulling van haarverlies Alopecia. Uiteraard is dit geen genezende behandeling, maar alleen een patroon op de hoofdhuid, een soort “illusie van haar”. Maar toch, het is beter dan niets. “Gepigmenteerde haren” zullen er heel natuurlijk uitzien en effectief de kleine gebreken maskeren. Ook hoeft u niet bang te zijn om permanente make-up op de hoofdhuid aan te laten brengen wanneer u een medische behandeling ondergaat die door een arts wordt voorgeschreven.

Correctie bij donkere lippen

Met behulp van pigmentatie kunnen wij verschillende problemen bij donkere lippen verhelpen. Bijvoorbeeld dat donkere lippen wat lichter gemaakt kunnen worden, of juist gebrek aan eigen pigment op de lippen, dan kunnen wij dit egaliseren.

Veroorloof het uzelf om er altijd mooi uit te zien en benadruk uw natuurlijke schoonheid met permanente make-up.

Yevgenia Aytas

Bel me terug verzoek

9 + 15 =

Pin It on Pinterest

Shares
App ons