Wenkbrauwen

‘Ontdek de ware en natuurlijke potentie van uw wenkbrauwen

De permanente make up op de wenkbrauw hoort zo natuurlijk mogelijk te zijn, zodat zelfs een geoefend oog nauwelijks kan bepalen dat deze wenkbrauwen met permanente make-up zijn gecreëerd. Door de verschillende technieken, (exclusieve) haartjes techniek, hairstroke techniek, 3D techniek en schaduwtechniek, zullen ze een harmonieus deel van de persoon worden.

De verschillende technieken

VoorNa
Haartjes techniek

Als u maximale transparantie en lichtheid wilt bereiken, dan zal de voorkeur naar de haartjes techniek uitgaan.

Dit is een techniek die niet geschikt is voor iedere huidtype.

De haartjes techniek is minder duurzaam in vergelijking met schaduw techniek. Wenkbrauwen die met deze methode gecreëerd zijn, zullen eerder lichter gaan worden en dus sneller vervagen.

VoorNa
Schaduw techniek

Als u de voorkeur heeft voor een vollere uitstraling van de wenkbrauwen, dan is de schaduw techniek het antwoord. De wenkbrauwen zien eruit alsof ze met de potlood zijn ingevuld.

De schaduw techniek kan er zeer gevarieerd uitzien, natuurlijk zonder begrenzing, alsof het wat lichtjes is bijgetekend. Of juist heel aanwezig voor een opgemaakt wenkbrauw effect.

VoorNa
Combinatie (3D) techniek

De haartjes techniek kan ook samen met de schaduw techniek gebruikt worden. Dit is een gecombineerde techniek, welke voor veel diepte in de wenkbrauw zal zorgen.

Gecombineerde techniek kan ook  als camouflage gebruikt worden voor oude of slecht geplaatste permanente make-up.

Onze werkwijze

j

1. Voortekenen

Bij de eerste behandeling wordt de meest passende vorm voor uw gezicht bepaald. Voor de eerste behandeling wordt ruim de tijd genomen, omdat het vormen van de juiste wenkbrauwen nauw luistert.

g

2. Techniek bepalen

Het resultaat hangt af van de gebruikte techniek. Bij de techniek keuze, wordt gekeken naar de vorm van de natuurlijke wenkbrauw en wat bij het gezicht past. De techniek keuze wordt in samenspraak met de klant gemaakt.

3. Micropigmentatie

Na het aanbrengen van een verdovende zalfje (Emla) begint de procedure. Gelijk na de behandeling ziet de aangebrachte permanente make-up er donker uit. De volledige genezing en het herstel van de huid, duurt c.a. drie tot vier weken.

j

4. nabehandeling

Indien nodig wordt er een tweede behandeling ingepland. Hierbij wordt voornamelijk aan de kleur en intensiteit gewerkt. Indien gewenst kan de vorm nog wat aangepast worden. In bijna alle gevallen is twee behandelingen genoeg.


Wat onze clinique uniek maakt zijn de kenmerkende Haute Couture permanente make-up technieken. Yevgenia Aytas heeft 4 verschillende lijnen ontwikkel, ieder met 3 verschillende technieken. Haitstroke System, Shading System, Lips System en Eyeliner System. Met deze prachtige technieken bent u verzekerd van prachtige permanente make-up. Hieronder leest u meer over de wenkbrauw technieken.

Natural Pixel

Een schaduw met natuurlijke zachte lijnen, deze lopen uit naar het niets. Deze techniek is geschikt voor iemand die permanente make-up wilt maar niet dat deze heel erg aanwezig is. Ook goed geschikt voor sportieve dames en oudere dames. Dit zijn zachte wenkbrauwen zonder begrenzing.

Intense Powder

Deze techniek is eigenlijk het tegenovergestelde van de Natural Pixel. Bij deze schaduw techniek wordt er gebruik gemaakt van strakke lijnen. Voor dames die van volle strakke wenkbrauw houden.

3d Ombré

 Een trendy schaduw techniek waar gebruik word gemaakt van een of meerdere kleuren. Met deze techniek wordt er een strakke onderkant van de wenkbrauwen gecreëerd maar een bovenkant die uitloopt naar niets. Dit is een strakke volle wenkbrauw.

Perfect Line

Haartjes techniek gedaan met twee rijen haartjes ingevlochten.

Perfect Asian Style

Hierbij worden de haartjes naar beneden geplaatst.

Perfect Yesbrows

Drie rijen haartjes ingevlochten voor een volle en natuurlijk look.

Bel me terug verzoek

9 + 6 =

Veroorloof het uzelf om er altijd mooi uit te zien en benadruk uw natuurlijke schoonheid met permanente make-up.

Yevgenia Aytas

Pin It on Pinterest

Shares
App ons