Wenkbrauwen

Wenkbrauwen

‘Ontdek de ware en natuurlijke potentie van uw wenkbrauwen’

De permanente make up op de wenkbrauw hoort zo natuurlijk mogelijk te zijn, zodat zelfs een geoefend oog nauwelijks kan bepalen dat deze wenkbrauwen met permanente make-up zijn gecreëerd. Door de verschillende technieken, (exclusieve) haartjes techniek, hairstroke techniek, 3D techniek en schaduwtechniek, zullen ze een harmonieus deel van de persoon worden.

Het resultaat hangt af van de gebruikte techniek. Bij de techniek keuze, wordt gekeken naar de vorm van de natuurlijke wenkbrauw en wat bij het gezicht past. De techniek keuze wordt in samenspraak met de klant gemaakt.

Het verloop van de behandeling:

Bij de eerste behandeling wordt de meest passende vorm voor uw gezicht bepaald. Voor de eerste behandeling wordt ruim de tijd genomen omdat het vormen van de juiste wenkbrauwen nauw luistert.

Indien nodig wordt er een tweede behandeling ingepland. Hierbij wordt voornamelijk aan de kleur en intensiteit gewerkt. Ook kan de vorm nog wat aangepast worden, als het gewenst is. De kleur kan warmer, koeler of donkerder gemaakt worden. In bijna alle gevallen is twee behandelingen genoeg.

De haartjes techniek is minder duurzaam. Wenkbrauwen die met deze methode gecreëerd zijn, zullen eerder lichter gaan worden en dus sneller vervagen dan wanneer de schaduw techniek is gebruikt.

Haartjes techniek

Dit is een techniek die niet op elke huid toegepast kan worden, omdat op bijvoorbeeld een vette huid de pH-waarde lager is, en de poriën die aanwezig zijn geen gewenst resultaat kunnen geven. Deze techniek is voor het creëren van een zeer natuurlijke look.

3D techniek

Dit is een gecombineerde techniek van de haartjes en de schaduw techniek. Soms is het gebruik van gecombineerde technieken mogelijk en bij sommige wenkbrauwen zal dit het beste resultaat geven.

Schaduw techniek

De schaduw techniek kan er zeer gevarieerd uitzien, zoals zeer natuurlijk zonder begrenzing, dat het lijkt alsof het wat lichtjes is bijgetekend. (Dit heet natural pixels)

Ombre techniek

 Bij ombre wordt een techniek gebruikt waarbij het van strak naar wat zachter gaat, en van donker naar wat lichter. (Dit is de meest gebruikte techniek)

Intense powder

Intense powder is een techniek voor meest aanwezige wenkbrauwen. Zeer strak, en wat donkerder

Veroorloof het uzelf om er altijd mooi uit te zien en benadruk uw natuurlijke schoonheid met permanente make-up.

Yevgenia Aytas

Bel me terug verzoek

9 + 3 =

App ons